2016 // MINA RESOR

MIAMI

Miami, sure does feel like home – juepp för det gör det verkligen. Man känner till det mesta, vet vart man ska röra sig och icke röra sig. Shoppingen, maten (alla dessa burgare) och stränderna. Den här gången åkte jag och Poppe helt själva, utan kids (så skönt!) och som vi njöt. Dagarna gick inte fort fram heller. Vi besökte en ny strand varje dag och vi testade på så många burgarhak som vi bara orkade. Bästa resan för bara oss två <3

WARSZAWA

Vilken stad alltså – helt jäkla underbar på alla sätt och vis. Jag och Petra fick detta av våra män i någon kombo av fölse/randompresent och lyckliga blev vi. Det fikades, strosades runder på Warzawas gator, det dracks smarriga supersnygga drinkar på coolaste utestället i en park och vi fick träffa en stor polsk kändis. Hit kommer jag med stor sannolikhet att åka igen <3

SRI LANKA

Ännu en resa gjord det här året med finaste kollegorna på Tailor Store. Det är ett stort privilegium att få följa med på en sådan resa. Att få träffa alla på skrädderiet igen och få uppleva detta land med nya upptåg. Folket, maten och vackra solnedgångar, kan det bli bättre?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..