NEW CAM&WARDROBES

Lyckan är stor över två materiella saker – två julklappar jag inte önskat mig men ändå fick öppna nu under julhelgen.

Jag och Poppe bestämde oss för att ej köpa några julklappar till varandra i år (jag köpte ändå, kan ej låta bli) och ja… P köpte han också eller mer ska köpa och sedan bygga. Sovrummet ska få en makeover (woop woop) med nya garderober, färg och panel. Allt det här ska P kirra ihop <3 hur fint?

Julklapp nummer två fick jag av mamma och pappa (helt oväntat). Jag gillar tekniska prylar, i alla fall kameror 🙂 och se vad jag fått – en nyyy kamera, snygg i vit från Sony. Jag har länge funderat på att köpa en själv men mamma och pappa hann före 😛 filurer alltså <3 så nu går jag runt här hemma och fotar och testar hejvilt på varenda pinal jag ser.

 

  1. skriver:

    Sitter här och söker runt efter ny och mindre kamera. Fastnade lite för Sony a6000 och fick en liten minnesbild av att du kanske hade en sån! Och se här ja..:)
    Dina bilder brukar falla mig i smaken.. Så jag måste fråga! Är du nöjd?

  2. Sofia skriver:

    Åh vilken snygg! Vilken modell är det? Du som fotar mycket, om man ska komplettera sin kamera med ett fast objektiv, vad rekommenderar du då? ☺️

    1. Tack Sofia 🙂 den heter Sony A6000. Jag rekommenderar starkt ett 35 mm från Sigma Art som jag har till min Nikon D750, använder det väldigt ofta! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..