MONDAY INSPO

482de25e839d8308804b67e02f4e9597

Godmorgon finisar <3

Hur har helgen varit? Min har både varit festlig med afterwork med jobbet, sedan har den varit mysig med middag hos vänner och sist har den även varit julmysig med glögg, VITA hyacinter, julskyltning och lussebullar 🙂 nu väntar en vecka med jobb, julfest på onsdag, fix och trix med egna företaget, och få inreda på Viggos nymålade rum – jiiippiee!

Min måndagsinspo för dig går i den skandinaviska stilen, vilket jag gillar 🙂 men det ska fortfarande få vara den där ombonade känslan, behöver inte bara vara svart, vitt och grått liksom 😉 eller hur?!

Nu vill jag önskar dig en underbar måndag och en bra start på veckan, så hörs vi senare – PUSS!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..