ANNONS

JANE KOENIG // LOVE TAGS

/

dsc09029
dsc08898
dsc08995-1

Mina nya halsband från Jane Koenig är en lycka.

Två vackra halsband att alltid få bära med sig, två vackra halsband i sin egen enkelhet. Perfekt för mig som annars inte använder så mycket bling bling på en och samma gång. Halsbanden kallas för Love Tags och är precis som det låter – en tag med en bokstav eller siffra, en tag med någon som betyder något extra för just dig.

Jag valde mina barns första bokstav i deras namn – ”V” och ”I”, ett längre halsband för Viggo och ett kortare för Ines – storebror och lillasyster <3 halsbanden finns i olika skepnader (rodierat silver, förgyllt silver och rosaförgyllt silver) men jag som oftast använder silver var det självklart att jag skulle välja sterling silver med ankarkedja. Sedan finns det även att välja förutom halskedjor, Love Tags armband och Love Tags hängen.

Smyckena är den perfekta julklappen till någon kär men har man svårt att välja så finns det ju alltid presentkort att köpa på deras hemsida 🙂 och presentkort är ju bra, för då får man ju välja exakt vad man själv önskar.

I samarbete med Jane Koenig.

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00