FÖRSTA ADVENT&JAKTEN EFTER VITA HYACINTER

dsc_3126

Jag har jagat rike runt efter VITA hyacinter. Överallt, slut föööörutom på Maxi där dom dessutom såldes för 3 för 30:- – kaching på den du 🙂 hett tips från coachen, till dig som är ute efter just vita hyacinter som sagt.

Första advent och jag har bara flängt runt – Ikea, Väla, Flowerteam, Oj, Maxi – you name it, I’ve been there 😛 så nu är det godan ro med glögg, pepparkakor, hembakade lussebullar och julskyltning på stan – fina första advent och fina söndag du är bäst.

Vad hittar du på första advent min kära? 

  1. Var kommer lampan ifrån? Suuuuperfin!

    1. Från IKEA 😉 kööööp!

  2. Jenny skriver:

    Var kommer vaden från?

    1. Köpt för längesen på Granit 🙂 men idag såg jag att Flowerteam hade, från Ernst <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..