ISADORA MAKEUP

dsc08409
dsc08419
dsc08417
dsc08421
dsc08426
dsc08424

Jag har alltid tyckt smink är kul… kanske inte alltid följt regler och lagar med eyeliner eller rougen när man var lite yngre men det känns som om NU… ja nu äntligen, några år senare så har jag fått bukt på hur JAG vill sminka mig och vad som passar just mig. Jag sminkar mig inte allt för mycket (tycker jag själv) men gillar att det är täckande men det får absolut inte se onaturligt ut.

Men i alla fall, jag blev så glad när jag fann allt det här från IsaDora i brevlådan – ser du så mycket fint? Dom har verkligen tänkt till när det kommer till min hudfärg… det är allt från blusher, mascara, foundation, eyeliner, lipliner, borste, ögonskugga – you name it 😛

Tack IsaDora <3 en av favoriterna har redan blivit Twist-Up Matt Lips – Bohemian & Sculpting Lipliner – Praline.

Smack så är du redo!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..