ANNONS

NYTT FRÅN SØSTRENE GRENE

/

dsc08555
dsc08546
dsc08540
dsc08549
dsc08539
dsc08518
dsc08531
dsc08544

Är såg glad för mina fynd från Søstrene Grene, jag letar ständigt efter småplock att strö ut här i hemmet och hos systrarna fångade verkligen många fina ting mig.

Jag köpte bland annat ett underlägg, suuuperfina skålar, en  mugg med ett statement: ”If Nothing Goes Right, Go Left” (jag älskar budskap). Jag köpte även tre vackra ljushållare och ett litet trä ekollon… ish? Ser du att jag fyllt min glasbox ännu mer?

I skrivandes stund håller jag på att baka lussebullar, tjuvstartar inför advent nästa helg (om det kommer att finnas kvar några bullar).

Ines hon ligger och tittar Netflix med sin docka Signe, jag borde faktiskt också lägga mig där, bredvid henne. Jag har ju åkt på någon sjukdom (…igen) – suck på det här. Ville ju även börja måla i helgen, men vet inte om jag har någon ork till det 🙁 Nej, idag blir det nog bara hemmamys vänner, vad gör ni den här lördagen?  

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00