NEW IN // SANDALER I SKINN

09072016-DSC_5571-001
09072016-DSC_5585
09072016-DSC_5581-001

Är så förälskad i mina nya sandaler från Zara. Jag har sett dom florera runt på olika instagramkonton som jag följer och jag blev kär. Dessvärre var dom slut på nätet och jag har inte haft tid att gå runt i olika Zara butiker. Jag hade gett upp dom.

Men en dag när jag skulle lämna tillbaka en sak på Zara så såg jag dom, ensamma bara liggandes där. I min storlek, hur glad tror ni jag blev då? G L A D 🙂 ännu gladare blev jag när dom dessutom var på rea.

Ibland så <3

  1. Total lycka kan man säga!!! En annan fråga, ser att du har likadan matta som jag. Älskar min matta men har du några knep med att borsta upp ”luggen”?? Min känns inte lika mjuk längre:(
    Kramizzar Natascha

    1. haha kul att du frågar 🙂 vår har blivit likadan men jag har fått höra att man ska dammsuga den ofta och sedan lämna in den för mattvätt ibland. Kram på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..