ANNONS

WEEKEND IN WARSZAWA

/

En weekendresa är bokad med en kär vän till mig  – Petra <3  Och det är ett stort tack till våra kära män som gjort detta möjligt. Att vi får sticka iväg fredag till måndag, bo på hotell, äta gott, njuta, partaja, och bara få vara vi två.

Så nu över till er, jag vill ha er hjälp. Varken jag eller Petra har nämligen varit i Warszawa tidigare och tar gärna emot alla tips ni sitter inne med. Vart man ska äta god polsk mat, dricka god öl (Petra gillar öl), dricka gott vin (jag gillar vin), vart man klubbar och sätter klackarna i taket, vart shoppingen finns – ja helt enkelt vad man inte får missa när man besöker Warszawa. Bara ge mig – ge mig allt! <3

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00