ANNONS

ETT DIY-PROJEKT

/

19062016-DSC_4321

Det kliar i mina fingrar, jag måste få bukt på det. Jag vill göra om, renovera, bygga, måla – någonting. Och nu har jag funnit mitt offer. Förlåt mamma och pappa men den fula gungstolen som varit min en gång i tiden måste få sig lite kärlek. Gungstolen i sig är cool, jag gillar den men alltså checka in träslaget (furu???!!) och den röda sitsen. Kom igen. 😛

Gungstolen som numera är Ines kommer att få sig en omgång färg över sig.  Tror att jag satsar på grått eller kanske i samma kulör som väggarna har inne på hennes rum. På med målarbyxorna, upp med penseln och börja måla… men först slipa.

Håll tillgodo vänner, efterbilder kommer!

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00