ANNONS

MOT SITT SLUT

/

DSC_1992
DSC_1997

Min måndag börjar gå mot sitt slut. Jag är helt utmattad. Det känns som om hela familjen är det. När jag kom hem från jobbet låg Viggo redan och sov, han hade somnat i soffan. Kändes varm. Attans om han blir sjuk nu 🙁 vi gav honom en Alvedon innan vi la honom i vår säng. Ines, hon joina också när Viggo la sig.

Skönt, för vi har kunnat städa och tvätta i lugn och ro här hemma. Finner alla hörn och vrår där vi kan hänga vår blöta tvätt 🙂 vi har dammsugit och moppat golven, känslan av att trippa på ny svabbat golv är magisk! Efter städningen hinner vi nog med ett eller två avsnitt av Homeland sen är det nattinatt.

Sov gott godingar!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00