ANNONS

NATURFOTOGRAFERING // KÖRSBÄRSTRÄD I BLOM

/

DSC_5458
DSC_5450
DSC_5468
DSC_5442
DSC_5439

Nu står körsbärsträden i blom i Furutorpsparken här i Helsingborg och se så vackert det är. Jag blir alldeles kär i kroppen. Om vi skaffar hus så vill jag ha ett, två, tre… flera av dessa träd. Jag vet att dom blommar väldigt snabbt men alltså det är ju s å å vackert när dom väl blommar. Dessa foton är från i morse och jag vart helt ensam där i parken. Det var najs. I lugn och ro kunde jag testa mitt nya objektiv som jag köpt.

Förra året tog vi dessa bilder på dom små liven. Det var för ett år sedan exakt. Imorgon blir det en ny photoshoot. Får känslan av att det kan bli lite tuffare den här gången 😉

(Bilderna fotade av mig, ©Annika M Sriwanna Salomonsson, får ej användas utan tillåtelse.)

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00