ANNONS

DOLL EYES

/

DSC_5075
cats1
DSC_5068
DSC_5077
DSC_5079

Mascara kan vara svårt att hitta rätt och jag har testat en hel del. Så nu blev jag glad när jag fick ett erbjudande om att få testa Lancôme Hypnôse Doll Eyes som ska ge tjocka, långa och separerade fransar, vilket jag gillar. Jag har nu provat den ett tag och kan inget än att hålla med. Den fastnar verkligen på mina fransar 🙂 Kladdar inte och mascaran öppnar verkligen upp mina ögon. Jag gillar den, och tror nog det kommer att bli en fortsatt affär med denna ljuva mascara – ni hittar den HÄR!

Har ni annars några tips på olika mascaror, så hojta – bäst & sämst, enligt er?!

I samarbete med Eleven.se

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00