ANNONS

GRAVIDFOTOGRAFERING // FRIDA

/

DSC_2953
cats
DSC_2991
DSC_3012
cats1
DSC_3128
DSC_3145
DSC_3085
DSC_3313

Nu kan jag äntligen visa er bilderna som jag fotade på Frida. Jag är kär, väldigt kär i dessa bilder. Måste säga att jag är väldans nöjd. Mycket tack vare vackra Frida som bara satt i min säng, naturligt och sagolikt. Vid ett tillfälle vilandes med bakdelen på vårt stora element. Frida var rädd att elementet skulle braka 😉 men titta på henne, det skulle ha varit omöjligt.

Jack, Fridas och Borkos gulliga son fick såklart också vara med på ett hörn. Kanske inte så medgörlig, inte så pigg på det men några fick jag till. Alltid kul att ha med syskon. Nu väntar familjen på att det lilla knytet ska komma ut i den stora vida världen. Vilken dag som helst kommer han.

(Bilderna fotade av mig, ©Annika M Sriwanna Salomonsson, får ej användas utan tillåtelse.)

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00