ANNONS

FRÅGESTUND

/

image
image

image

Hej godingar!

Hur mår ni denna ljuva onsdag? Jag är på riktigt jädrans bra humör idag, kittlar liksom lite i magen. Många faktorer tror jag. Att jag bland annat har världens finaste familj, vår kommande resa samt att ett nytt objektiv är beställt och just nu i skrivandets stund påväg hem till mig.

Men hallå! Jag har ju nu bloggat hos Elsas i sisådär en månad och några veckor. Och jag ser ju varje dag att det tillkommer nya läsare hela tiden. Välkomna! Jag är så glad över det, härligt att ha er här och jag hoppas att ni gillar det jag gör.

Så jag tänkte, varför inte köra en frågestund?! Fråga på – roliga, fräcka, vanliga, knasiga frågor. Vad vill ni veta – just ask!

9
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00