ANNONS

HATTFNATT

/

När jag såg att min fina hatt låg längst in i en väldigt mörk garderob, så kände jag för att rasta den vackra skapelsen. Så igår körde jag lite hattfnatt minsann, och resterande plagg i min favoritfärg s v a r t…. såklart. Går alltid hem hos mig.

Tisdag och snart har halva veckan gått, gillar att jag lever för framtiden. Men just nu längtar jag nämligen extra mycket till vår Miamiresa som snart står med öppna armar. Oooh ja, vad vi ska ha det ball – jag och min Poppe. Sola – Bada – Piña Colada.

På lunchrasten ska jag uträtta en del ärenden på Väla, bland annat ett besök till Telenor. Min telefon bara stängs av och det gör den när jag 50% batteri. Får panik. Jag har ju inte haft det lätt nu när jag bytte tillbaka till iPhone. Första gången jag packade upp min sprillans ny iPhone 6s (vill skriva skiten) – nej, då gick den inte ens igång. Lämnade in (vill skriva skiten igen) telefonen, fick vänta mycket mer än 10 dagar. Och nu händer det här – p a n i k!

Jag vet, ett i-landsproblem men man är ju trots allt väldigt beroende av sin telefon.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00