ANNONS

HOCKEYMORSA

/
 
Här ser ni honom in action. Den dära Viggo, min son. Han har blivit så stor. Spelade sin första riktiga hockeymatch i lördags. En mot Halmstad och en mot Åstorp. Viggo fick både känna på hur det var att förlora och att få vinna.
 
Vinsten var det många hurra på och Viggo blev så glad, han gjorde ju två utav målen. Efteråt ville han inte gå hem. Det var så trist att åka hem, tyckte han. Älskar att Viggo känner sånt engagemang för sport och jag hoppas att det håller i sig. Brås han på sin pappa så blir det nog nemas problemas.
 
Nu tränar Viggo upp till tre gånger i veckan och sen är det matcher på det… yepp, jag kan numera titulera mig som en hockeymorsa.
0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00