PINNAWALA

  
En morgon tog vi oss till Pinnawala Elephant Orphanage strax utanför Alawwa. Här fick vi se vilda asiatiska elefanter stampa runt i det fria. Det var en häftig syn. Både stora och små, eller lite mindre kanske är bätrre ordval. Under besöket fick vi se när elefantungarna blev matade med stora nappflaskor samt när dom stora blev matade med frukt från andra besökare. 
 
Efter någon timme var det dags för elefanterna att bada och då var det en liten promenix ner till floden på andra sidan vägen. Vi alla fick stå uppradade längst gatan (lite läskigt, tanke på vilken size elefanter är i) och se på när elefanterna stampade ner till floden för att bada. Det var en lycka både för oss och för dom, tror jag!
  1. skriver:

    Så vackra foton du tar! mycket inspirerande

  2. Men alltså vilket paradis! Och elefanter… say no more #avundsjuk

  3. ISA skriver:

    men alltså det här inlägget får mig nästan att grina för elefanter är fan det sötaste djuret jag vet!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..