BLOGGEVENT PÅ SKEPPARPS VINGÅRD

 
Först, stort tack till Liw som haffade med mig till det här fabulösa bloggeventet. Har fått träffa många nya bloggvänner och nätverkat som aldrig förr – så himla kul. 
 
Och sen ännu ett stort tack till tjejen som ni ser dansa uppe på bordet på bilden ovan. Det där mina vänner är ”Att vara någons fru” aka Emma och det var hon som fixade med allt igår på Skepparps Vingård. 
 
Vi fick målat av Björn Ranelid, vinnaren skulle få en övernattning på The Lodge för två personer. Min vän Liw vann, så gott för henne och Marcus. Det kan dom behöva nu i alla bröllopsstress (fast jag hoppas fortfarande att hon drar med mig istället – haha). Vi fick smakat på vindruvor och äpplen. Åka traktor. Dricka flaskjäst äppelcider. Äta god mat från Johan P och Bengt Åkesson aka Fuffe hade en vinprovning för oss. Det röda kommer jag med stor sannolikhet att beställa från Systemet – jag rekommenderar!  
 
Vi fick lösa mordgåtor som Eventlabbet anordnat. Jag och Emilia var i ett lag och vi var paparazzis. Vi haffade vem mördaren var och vi vann varsin medalj – woop woop! 
 
Vid 23:00 gick bussen mot Malmö igen, och sen vart det tåget tillbaka till Helsingborg. Väl hemma igen kunde jag inte sova, fortfarande pigg som en mört. Tror klockan slutade på halv tre-tre innan ögonlockarna sa tack för sig. Men ja… inte så konstigt efter en fab heldag med massa goa damer!
  1. heeeeej! världens bästa jag-håller-i-dig-av-rädsla-pga-av-ögonbindel-kompis! så himla fint att träffa dig och vilken UNDERBAR blogg du har! den ska börja följa asap! hoppas vi ses snart igen! kram på dig

    1. Men tack ska du ha, vad glad jag blir! Det var så kul att ses och jag hoppas också att vi ses snart igen 🙂 kanske måla naket nästa gång då?!

  2. Annika skriver:

    Otroligt härliga bilder. Och hade jag bott närmare så hade jag också försökt anmäla mig till eventet. Så kul. Kram Annika

    1. Tack ska du ha! 🙂 nästa gång får du anmäla dig, det var så himla trevligt 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..