ANNONS

KÄRA INES!

/
 
Hej på dig min tokiga dotter!
 
Du är fortfarande verkligen överallt och ingenstans. På dagis hörde jag att du gått in i matförrådet och tagit dig en macka och ett glas vatten (hällt upp vattnet själv) och sedan satt dig på mattan och haft lite fikatid. Så mycket saker du har för dig hela tiden. Att lämna dig på dagis är numera inga konstigheter, du skuttar så glatt in att du ibland glömmer att ge mamma en puss. Vinkvink blir det sen är det bara lek och stoj som gäller för dig. 
 
Varje gång jag hämtar dig från dagis springer du till mig, eller du springer liksom fram och tillbaka och stampar med fötterna… precis som om du inte vet vad du ska ta dig till. Jag blir så lycklig då ska du veta. Oj, vad mycket jag älskar dig min kära Ines.
 
Tack för att du kom in i mitt liv!
3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00