ÄPPLEMARKNAD I KIVIK

 
I helgen blev hela familjen bjuda på en heldag på äppelmarknaden i Kivik av Kommunicera. Det var mat, fika och en massa bus för kidsen. Man skulle hitta humlor och fick dricka en massa must lite varstans. Äppelmarknaden var full av folk, kan inte påstå att det var jättebekvämt med barnvagn men det var intressant att gå runt och titta plus att vi fick lärt oss en hel del om våra svenska äpplen. 
 
Musteriet dock, det var väldigt mysigt att gå runt på. Där fick vi hjälpa till att pressa egen äpplejuice, se hur det går till i stora maskineriet, köpa med sig ett äppelträd hem (vilket vi ska göra när vi skaffar hus) och i receptionen fick en mustig goodiebag med oss hem. En riktig härlig go familjedag jag kommer att leva länge på.
 
  1. ISA skriver:

    gud vilken mysig utflykt! och avsluta med lite äppelkaka, helt rätt 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..