ANNONS

FÖRSTA DAGEN PÅ NYA JOBBET!

/
 
Idag har jag haft min första dag på Tailor Store och oj vilken dag vänner.  
 
Det är så mycket att lära sig, många nya intryck… jupp, jag tror att jag kommer sova gott inatt. Redan efter första timmarna kände jag att det kommer bli en utmaning för mig. Vilket jag gillar. Det här kommer få mig att växa som individ ännu mer. Mer ansvar och mycket tänkande. Ska också bli kul sen när den kreativa biten kickar igång. Tjoho – vilken höst jag kommer att ha framför mig. 
 
Nikolas är en väldigt god vän till mig som nu också är min chef. Han sa att det kommer nog ta sex månader upp till ett år innan allt sitter på plats. Bara skoj! Jag gillar när det händer saker, när det inte sker samma sak varje dag. Idag fick jag betat av mina första mail, titta igenom deras system och lägga en beställning på min första skjorta från Tailor Store. 
 
Hoppas ni också haft en bra dag – kramar!
2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00