ANNONS

RENOVERING: KAKLET SATT

/
 
Jag är så lyrisk vänner. Se så fint dom kaklat och lagt klinkers – en stor heads up för allihopa. Nu är det inte långt kvar. Duschvägg, blandare, tvättställ, toalett, spegel och belysning står på to-do-list för mig och Poppe. Jag ska faktiskt ut en sväng snart och välja färg till väggarna. Från början ville vi ha en stark kulör såsom smaragdgrönt eller blågrönt men nu när kaklet går i den varma orangea tonen så kommer vi köra på något ljusare variant… förmodligen vitt.
 
Chefen över bygget tror förmodligen att allt blir klart i nästa vecka. Oooh, ja jag håller verkligen tummarna för det. Längtar att få inreda med ljus, fina tvålpumpar, växter och textilier.
12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00