ANNONS

BLOGGTRÄFF I MALMÖ

/
 
Jag kan numera checka av min första bloggträff från min lista.
 
Igår åkte jag och Liw ner till Malmö för att träffa andra inspirerande skånska bloggdamer. Träffen ägdes rum på Kommunicera, en mysig gedigen pr-byrå med en utsikt som inte gick för hackor. Vi talade om hur bloggvärlden ser ut idag, vad man kan göra för att nå fler läsare men framförallt delade vi erfarenheter och tips mellan varandra. Det var skratt och många fina tips. Det gillade jag. Att vi hade kul och och inte såg varandra som konkurrenter utan som bloggkollegor.
 
Måste ge en big-up för gänget på Kommunicera som tagit tag i bloggsfären i Skåneregionen, det behövs!
  
8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00