BLOGGTRÄFF I MALMÖ

 
Jag kan numera checka av min första bloggträff från min lista.
 
Igår åkte jag och Liw ner till Malmö för att träffa andra inspirerande skånska bloggdamer. Träffen ägdes rum på Kommunicera, en mysig gedigen pr-byrå med en utsikt som inte gick för hackor. Vi talade om hur bloggvärlden ser ut idag, vad man kan göra för att nå fler läsare men framförallt delade vi erfarenheter och tips mellan varandra. Det var skratt och många fina tips. Det gillade jag. Att vi hade kul och och inte såg varandra som konkurrenter utan som bloggkollegor.
 
Måste ge en big-up för gänget på Kommunicera som tagit tag i bloggsfären i Skåneregionen, det behövs!
  
 1. Ise skriver:

  Jag var också bjuden men kunde inte närvara. Hade varit roligt! Jag hoppas det blir fler bloggträffar i framtiden 🙂

  1. Åh vad trist :/ jag hoppas också på fler bloggträffar, då får du komma 😀

 2. Emelie skriver:

  Nu har jag hittat hit! Så fin blogg du har och himla trevligt att ses igår. Ha en fortsatt fin dag 🙂

 3. ISA skriver:

  men gud så roligt! alltid kul med nya, inspirerande människor! kom upp till sthlm med 😉

 4. skriver:

  Åh vad roligt! Alltid kul med event och att träffa andra bloggare 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..