EN HELG UTAN HENNE

 
Imorgon tar jag och Viggo (han ska bo hos farmor och farfar) tåget upp till Stockholm. Hemma lämnar vi pappa P och lilla Ines. Jag ska inte gråta men jag blir lite svag av tanken att lämna min lilla tjej. Tre dagar och två nätter. För första gången. Men det här är ju också nyttigt. Resa bort ett tag från kids och sitt hem. Den fasta grunden man alltid står på. Så i helgen lever jag gott och samlar på mig ny energi tills nästa resa dyker upp!
 
Och bebehelgen kan jag snart trampa på, 09:26 går tåget. Jag har inte packat allt men nästan. Ska göra en liten matsäck till oss. Får icke glömma all elektronik. Kommer givetvis att blogga däruppe – don’t worry. Men nu måste jag packa, upp i ottan imorgon. Sov gott folkz!
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..