EN HET DAG PÅ STRÖGET

 
Jag älskar att sova på hotell. Du behöver inte fundera på att städa, tvätta, laga mat, ingenting! Du behöver bara relaxa och låta andra ta hand om det. I helgen fick vi gjort just det med lilla fina familjen Petra, Simon & Signe i Köpenhamn. 
 
Vi bodde på Hotel27, vilket jag kan rekommendera vidare till er. Ligger mitt i smeten, inte långt från det populära turiststråket Ströget. Ja, och Ströget strosade vi runt på i hettan. Det blev lite shoppande, två bas tröjor från Other Stories och ett armband på Cos.
 
Efter shoppingturen drog vi vidare till Nyhavn där vi käkade lunch – fisk, potatäter och remouladsås (of course). Kvällen bjöd på (alkoholfria) drinkar och god mat på Bryggeriet, inget fancypancy ställe men när man har kidsen med sig så finns där ingen lugn stund, Att sitta på en fancy restaurang blir svårt, tanke på dom andra gästerna och för en själv. 
  1. Anna skriver:

    Härligt det ser ut, fina bilder!

  2. Joe skriver:

    åhhh!! Jag älskar den staden!!! 🙂 Tänkte dra dit på yoga-weekend om några helgen. Tack för tips på boende.

  3. Tess skriver:

    Det ser grymt härligt ut! 😀 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..