ANNONS

IDAG BLIR HON FYRA MÅNADER

/
 
Min lilla tjej blir fyra månader idag. Och mycket har hänt bara på en månad. Det är rätt mycket snack på denna damen. Rätt högljutt liksom. Oooh ja, ni ska höra henne när hon blir arg. När hon till exempel inte vill sitta i babysittern eller ligga i sitt babygym. Då blir det liv i luckan. Annars när hon bara pratar då hörs hon minst lika högt. Sjukt skoj att sitta och lyssna på. 
 
Hon skrattar. Vilket för mig är den ljuvligaste sången. Helt amazing, som man smälter. Annars är hon fortfarande superglad. Varje gång man pratar, ler eller tittar på henne så kommer det dära smaljet. En glad bebis – det är Ines det. Och det bugar jag hjärtligt för!
 
4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00