ANNONS

PREMIÄR FÖR JOU SAN ASIAN TAPAS

/
 
Nu har vi testat det. En relativt nyöppnad restaurang vid Mariatorget – Jou San Asian Tapas.
 
Jag blev tyvärr inte övertygad efter ikväll. Maten smakade bra men jag fick ingen kulinarisk upplevelse. Själva grejen med smårätter likt tapas gillar jag så där får dom tummen upp. Provade dumplings för första gången… inte riktigt min grej. Fast å andra sidan har jag inget att jämföra med. 
 
Servicen var inget att hurra för. Ingen otrevlig personal men nästan gång ser jag jag gärna lite mer fart & fläkt. Lite mer go go go!
 
Två o en halv dumpling av fem möjliga får Jou San ikväll.
4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00