SMÖRREBRÖD I KÖPENHAMN

 
Jajamen, idag blev det en spontanare över sundet. Poppe hade jobb att sköta och då passade jag och Viggsen på att kånka efter på ett bananskal. Vi har strosat runt i en massa butiker (guuu, så mycket fint jag hittat – både inredning & fashion), shoppat lite (såklart… kan ju inte åka tomhänt från Köpenhamn?!) och ätit små fina smörrebröd.
 
Nu är jag helt slut vänner. Tur det är inbokat ett spabesök med besties Andréa imorgon på Njuta här i Helsingborg. Det är vi värda!
 1. Nalliiz skriver:

  Gud vad mysiga bilder! 😀

 2. skriver:

  Åh, Köpenhamn är verkligen min favoritstad av alla städer jag har besökt so far! Har vuxit upp med att höra danska då min granne var dansk, tyvärr har han flyttat tillbaka till Danmark igen, men det ger mig ju bara en orsak till att hälsa på i Köpenhamn lite oftare, haha!

 3. skriver:

  men gud va gött det ser ut! =)

 4. Vilka super fina bilder. Det är gott att vara och strosa omkring i Köpenhamn. Mums smörrebröd!! Tårtan ser inte alls dum ut.

 5. skriver:

  åååh. det låter helt fantastiskt mysigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..