LITTLEPHANT SKÖTVÄSKA

 
Den dära ”skötväskan” jag beställde hem från Designonline var inget att hurra för. Kändes plastig plus att det rymdes inte så pass mycket som jag behöver. Bara nu kånkar jag på en hel del stuff i min handväska. Tänk då med Viggo plus det nya tillskottet till familjen (gaaah!). 
 
Men låt mig få presentera – kandidat nummer två. Från Littlephant. Större med plats för blöjor, laptop (om man nu vill ha med sig den förstås) kamera, skötbädd, smink, plånka – you name it! Ursnygg design. Älskar hur det gula bryter av med resten. Uepp, jag tror faktiskt att jag lägger vantarna på en sådan. 
Något för er andra?!
  1. Superfin! Älskar! Hade absolut och jättegärna kunnat ha den som väska i vardagen. Kanske för att kånka runt på all min studielitteratur (och så självklart en och annan blöja, extra ombyte, egenpärlat armband och någon kotte som min dotter släpat med sig hem från föris).

  2. skriver:

    Riktigt fin! Men säkert jättedyr..?

    Måste bara säga att jag gillar din blogg! Hittade nyligen hit men är fast, hihi. Trevlig kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..