SÄG HEJ TILL LILLA INES!

 
Igår var vi på ultraljud och då fick vi äntligen se vårt andra kärleksbarn. Det visade sig vara en liten flicka, en liten tösabit minsann. Dock sa barnmorskan att vi som läkare är inte experter på att se vilket kön det är. Men att hon såg tre streck, vilket kan indikera på att det faktiskt är en tjej. Ja, och varken jag och Poppe såg en snopp dinglades utanför kroppen. Jag har ju haft känningar att det växer en tjej därinne så min magkänsla stämmer rätt bra tror jag. 
 
Åh, vet ni?! Nu kan jag äntligen få ha min mor & dotter relation jag aaalltid drömt om. Ni vet, fika, gå på stan, shoppa tillsammans. Prata kärleksproblem osv.
 
Alltså jag är så lyckligt lottad att få en av varje. Viggo, vårt energiska busfrö och sen en liten tjej på det, en liten Ines. Livet kan inte bli bättre. 
 
 
 1. CJ skriver:

  Grattis, vad kul! 🙂

 2. Anna skriver:

  Åhh, vad roligt 😀 Grattis!

  1. skriver:

   tack!!!!

 3. Lisa skriver:

  Grattis igen❤

 4. Åååååh grattis! Så roligt med en liten tjej! Kram!

  1. skriver:

   Tack så mycket du! 🙂 j det ska bli spännande

 5. skriver:

  Du förresten, gör du designer?:) Din är såå stilren och snygg!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..