ANNONS

BIG SPENDER I MALMÖ

/
Det blev lite smått & gott från diverse butiker idag. Olsson & Gerthel besöktes för första gången. Oooh du, där fanns mycket fina ting. Fick blunda några gånger. Provsatt en ursnygg soffa… som jag vill köpa. Femton ungefär. Lagom. Men vi byter ju soffor precis som vi byter underkläder – typ.
 
Fick myst med Patricia idag också. Testade på någon asiastisk restaurang som serverade mongoliskt. Mjaa, sådär var det faktiskt. Vi båda var sjukt sugna på thai, så det där blev en ren besvikelse. Äsch jaja, nu har man lärt sig det. I’m stickin’ with my thai!
 
Nu, mina vänner är det godnatt. Kärlek
5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00