BIG SPENDER I MALMÖ

Det blev lite smått & gott från diverse butiker idag. Olsson & Gerthel besöktes för första gången. Oooh du, där fanns mycket fina ting. Fick blunda några gånger. Provsatt en ursnygg soffa… som jag vill köpa. Femton ungefär. Lagom. Men vi byter ju soffor precis som vi byter underkläder – typ.
 
Fick myst med Patricia idag också. Testade på någon asiastisk restaurang som serverade mongoliskt. Mjaa, sådär var det faktiskt. Vi båda var sjukt sugna på thai, så det där blev en ren besvikelse. Äsch jaja, nu har man lärt sig det. I’m stickin’ with my thai!
 
Nu, mina vänner är det godnatt. Kärlek
 1. Lisa skriver:

  Det var från mig 🙂

 2. skriver:

  Ser ut som ni haft en mysigt dag 🙂

 3. Den butiken har verkligen fina saker. Får gå dit nästa gång jag åker hem! Nästa gång du är i Malmö får du gå till Tamnak Thai. Ligger vid Triangeln, på Spångatan. De har jättegod thaimat för 50 spänn 🙂

  Trevlig helg!

  1. skriver:

   Du, tack för tipset 🙂 nästa gång så!!! hihi

 4. skriver:

  fina bilder!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..