ANNONS

SCONES PÅ EN TISDAG

/
 
Andréa bjöd hem oss tjejer på scones den här aftonen. Oh ja ja, det tackade man ej nej till. Fick smakat på en ny sort av marmelad – apelsin och citron. En bra mix minsann. I recommend! 
 
En hel del tjatter blev det ju. Mycket bebissnack. Eftersom tre av oss är preggo. Kuuul! Vi klaffar rätt bra tillsammans också. Andréa i december, Frida i januari och jag i februari. Coolt alltså. Att vi kunnat tajma in det så bra.
 
Tjejerna på sista bilden, Janni & Agnes satt som två nyfikna frågetecken bland allt preggosnack. Kanske inte jätte spännande att lyssna på. Meeen, i framtiden kommer dom kunna få sååå mycket goda tips utav oss. 
 
Godnatt vänner! Kärlek
1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00