ANNONS

VÄNNER, JAG LEVER!

/
Jag trodde själv att jag skulle lägga ner helt och hållet. Men någonstans vill jag vara kvar i denna ljuva sfär. Denna ljuva bloggsfär. För jag gillar det. Och jag gillar det väldigt mycket. Jag hoppas att denna paus givit mig inspiration och mer kraft att skriva ner mina ord för er. Jag vet ni saknat mig. Jag har saknat er också.
 
Så hej på dig, hej på er! Det händer spännande saker i mitt liv just nu. Det växer något inom mig. En kamrat. Både till mig själv, dens pappa och vår son vi har tillsammans. När jag skriver om det nu pirrar det till i magen. Jag är lycklig. En lycklig tvåbarnsmamma to be. Gud, alltså. Två barn. Det är häftigt. 
 
Jag hälsar er välkomna – kärlek!
 
 
11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00