ANNONS

DAVID EHRENSTRÅHLE

/

OH-MY-GOD! Det är menat. Det är verkligen menat att vi två ska få vara tillsammans.

Jag har varit utan dumburken i flera dagar. Tills idag. Då jag känner mig relativt pigg för det här med tangenter och skärmar. Jag surfar in på min absolut bästa insposida. En av alla. Och finner ovanstående bild. Klickar mig vidare och finner att Artilleriet åter tagit in (slutsåld i en evighetDavid Erhenstråhles fantastiska affisch; ”Guide To Manhattan”. Folkz, det tog inte lång tid för mig att klicka hem den.

Nu har jag ännu ett verk som ska upp på väggen i vårt framtida hem. Hoppas Poppe samtycker, men det tror jag han gör. Titta på den bara? Hur najs är den inte?

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00