ANNONS

MINDING MY OWN BUSINESS

/
 
Läste nyss en artikel på Aftonbladet. Coop har släppt en ny reklamfilm i veckan som handlar om det vardagliga livet. Kvinnan bär runt på en bebis i en babybjörn medan en man i kostym tittar på borrmaskiner och ser lite så där vilsen ut.
Just denna reklamsnutt har befolkningen i vårt avlånga land blivit upprörda/kränkta av.
 
Alltså jag förstår inte. Hur (pardon my french) fan kan man bli kränkt av något sådant? Hur kan man sitta i tv-soffan och tänka – ”nä men usch, det här verkligen inte okej. Åh nej guuu vad upprörd jag blir. Det här är ju inte riktigt klokt!”.
 
För mig är det humor. En kul grej liksom. Vem bryr sig. Det är reklam. Varför ska man gå runt och hetsa upp sig för allt man ser på tv? 
 
Det jag mest funderar över är… hur orkar man?
11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00