MINDING MY OWN BUSINESS

 
Läste nyss en artikel på Aftonbladet. Coop har släppt en ny reklamfilm i veckan som handlar om det vardagliga livet. Kvinnan bär runt på en bebis i en babybjörn medan en man i kostym tittar på borrmaskiner och ser lite så där vilsen ut.
Just denna reklamsnutt har befolkningen i vårt avlånga land blivit upprörda/kränkta av.
 
Alltså jag förstår inte. Hur (pardon my french) fan kan man bli kränkt av något sådant? Hur kan man sitta i tv-soffan och tänka – ”nä men usch, det här verkligen inte okej. Åh nej guuu vad upprörd jag blir. Det här är ju inte riktigt klokt!”.
 
För mig är det humor. En kul grej liksom. Vem bryr sig. Det är reklam. Varför ska man gå runt och hetsa upp sig för allt man ser på tv? 
 
Det jag mest funderar över är… hur orkar man?
 1. Ida skriver:

  haha, det där tänkte jag också på här om dagen..
  varför kan man inte bara se reklamfilmen men en glimt i ögat..
  men håller med: hur orkar man..

 2. skriver:

  Haha, ja hur orkar folk?? 🙂

 3. Ja, och varför ska man vara så rädd för att vi har olika könsroller? Det är också en återkommande fråga som folk blir kränkta för.. Ta inte åt er så jävla lätt liksom. Haha!

  Och njae, vet inte riktigt. Jag har i regel ganska dålig koll på folk från stan, pluggade inte däre nämligen..

 4. Em skriver:

  För folk har alldeles för lite att göra! Man blir galen på dem.. fattar inte heller hur de orkar reagera på en stackars reklam. Det är de som tar upp det och påpekar det, debatterar om det som gör att allt blir så stort. Istället för segla förbi obefintligt. Jisses!

  Nej man borde njuta av annat! Som att imorn ska jag runt och fotografera på söder, finaste kvarteren som finns! Och tack för din fina kommentar 😀

 5. Tove skriver:

  Word, håller med dig! Finns en hel del annat mer viktiga saker att lägga sin energi på. Hoppas flytten går bra! Vi trivs så bra i huset, men man vill ju fixa/ändra saker heeela tiden och det går ju inte så snabbt med två små stjärnor… Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..