ANNONS

DURACELLKANIN

/
 
Mina vänner. Ni får ursäkta. Men det är tokmycket på gång just nu. Vi har lyckats hyra ut vår lägenhet till en kvinna vars hennes lägenhet har en vattenskada. Så det är ett försäkringsbolag som hyr vår lägenhet åt henne. I tre månader.
 
Och nu på söndag ska vi ytterligare ha en visning. Vi får se vad som sker. Har vi en köpare kan dom flytta in efter tre månader vilket hade varit holabandola. Kaching liksom. 
 
Ovanpå det är det packning som står på schemat. Vi har köpt en hel del flyttkartonger från Clas Ohlson. Tjugo bör räcka va?! Vi kommer att börja lite smått med det ikväll. Sen kommer nog nerpackning av alla ting i lägenhet att vara prio ett den här veckan och fram tills den första november. Pust (torkar svetten liksom).
 
Så, vad händer för er då?! Haft en bra helg & en bra måndag?
2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00