HOT HOT HOT

Det blev aldrig Nybrogatan 38 igår. Det var fullt, tyvärr. Det blev till att ändra inriktning och efter mycket yrade runt Östermalm bestämde vi oss för Koh Phangan (ja dom har öppnat på Östermalm!). Efter en timmas väntetid i baren med nuts & vin fick vi äntligen sätta oss till bords. Magen kurrade kopiöst. Vi var därför snabba med att bestämma oss för vad vi ville ha. Varsin paneng fick det bli. Kyckling till mig och räkor till bebe. Superdupersmarrigt! 
 
Jäkligt bra kväll med mycket skvaller & skratt. Och såklart kunde vi inte undgå att beställa in en bananapancake till efterrätt. Tror ni att vi rullade hem efteråt’?!
  1. Trees skriver:

    Grymma bilder du tar!! 🙂 ser mumma ut det där också.. Blev hungrig nu 😀

  2. skriver:

    vad gott och trevligt! 🙂 häftiga bilder! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..