ANNONS

HOT HOT HOT

/
Det blev aldrig Nybrogatan 38 igår. Det var fullt, tyvärr. Det blev till att ändra inriktning och efter mycket yrade runt Östermalm bestämde vi oss för Koh Phangan (ja dom har öppnat på Östermalm!). Efter en timmas väntetid i baren med nuts & vin fick vi äntligen sätta oss till bords. Magen kurrade kopiöst. Vi var därför snabba med att bestämma oss för vad vi ville ha. Varsin paneng fick det bli. Kyckling till mig och räkor till bebe. Superdupersmarrigt! 
 
Jäkligt bra kväll med mycket skvaller & skratt. Och såklart kunde vi inte undgå att beställa in en bananapancake till efterrätt. Tror ni att vi rullade hem efteråt’?!
2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00