MASSAGE FÖR ANSIKTET

Glömde fråga expediten hur man egentligen använder en sån här massagemanick. Det står visserligen, eller det är illustrerat hur man gör med gubbar och pilar hit o dit men jag hajjar ändå inte det. Det känns inte riktigt rätt när jag gör som bilderna visar. Och hur länge ska man hålla på? Ska jag stå framför spegeln i en kvart eller räcker det med en minut, två minutos etc etc? Det framkommer ju faktiskt inte. 

 
Näh, i dagarna går jag tillbaka till Body Shop och frågar tusen frågor. Första: hur fasiken gör man?!
P.s nähmen alltså annars var den helt ok, 110:- @ The Body Shop
 1. skriver:

  läckra bilder =)

 2. skriver:

  Du får berätta om den var bra när du fått kläm på den!! 🙂

  1. skriver:

   jag lovar, jag ska det 🙂 hehe

 3. elin skriver:

  Nämen se där! En sån tjusig liten manick och säkert fantastisk när man vet hur man gör 🙂

  1. skriver:

   jo tack 😉 hähä

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..